Model klokkenluidersregeling MRVO

In lijn met onze toewijding aan transparantie en integriteit, erkent ons kantoor het belang van een solide klokkenluidersregeling. Dit is vastgelegd in artikel 20a van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en de Wet bescherming klokkenluiders, waaruit onze Meldregeling voortvloeit. Voor een grondig overzicht van deze regeling nodigen we u uit de volledige tekst te raadplegen via de beschikbare link.

Om de vertrouwelijkheid en objectiviteit van elke melding te waarborgen, hebben we een samenwerkingsverband gesloten met Auxilium Adviesgroep BV, een externe en onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in deze materie. Wij moedigen het indienen van meldingen schriftelijk aan, gericht aan de vertrouwenspersoon binnen Auxilium Adviesgroep BV, via het specifiek daarvoor ontworpen formulier, dat u hier kunt vinden.

Voor wie de voorkeur geeft aan digitale communicatie, is het mogelijk om uw melding te versturen naar klokkenluiders@auxiliumadviesgroep.nl. Alternatief accepteren we ook meldingen per post, gericht aan:

VERTROUWELIJK

Auxilium Adviesgroep BV

T.a.v. John Weerdenburg AA of Frank van den Hurk AA

Onafhankelijk functionaris

Philipsstraat 3,

3833 LC Leusden

Mocht u om welke reden dan ook niet in staat zijn uw melding schriftelijk in te dienen, staan wij ook telefonisch voor u klaar via 033-4337217. Onze procedure garandeert een zorgvuldige, vertrouwelijke behandeling van uw melding, in lijn met onze voortdurende inzet voor ethisch zakendoen.