Administratieve ondersteuning

Als accountant kunnen wij u vanzelfsprekend helpen met uw boekhouding en uw aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting. Omdat wij zowel accountants als belastingadviseurs in dienst hebben kunnen wij u op alle vlakken van uw financiële administratie bijstaan. Wilt u al uw administratie uitbesteden?

Dat kan. Of wilt u een gedeelte van uw administratie zelf doen. Ook dat kan. Voor een bescheiden bedrag per maand heeft u de beschikking over een eigen online administratie. 24 uur per dag en 7 dagen per week in te zien en bij te werken.


Contact

Vereenvoudig uw administratie met online boekhouding

Het grote voordeel van een online administratie is dat de samenwerking tussen u en de accountant bijzonder gemakkelijk wordt. Wij kunnen letterlijk “samen werken” aan uw boekhouding.

U kunt uw werkzaamheden bijvoorbeeld beperken tot het maken en invoeren van verkoopfacturen. Desgewenst uit te breiden met het inlezen van uw bankmutaties en het invoeren van uw inkoopfacturen.


Bijtelling wegens niet sluitende rittenadministratie
Lees artikel
Gouden Luca Exact OnlineLees artikel

Bespreek uw situatie

Efficiënte administratieve ondersteuning vormt de basis van een goed georganiseerd bedrijf. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvend gesprek, zodat we kunnen praten over uw administratieve behoeften op gebied van loonadministratie. Samen kunnen we uw huidige werkwijze en verloning evalueren en toetsen aan wet- en regelgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen.


Neem contact met ons op!

Onze accountants en belastingadviseurs staan voor u klaar.