Pre-audit werkzaamheden

Een accountantscontrole komt jaarlijks terug en vormt een grote kostenpost. Wij kunnen u helpen bij het stroomlijnen van uw interne administratie en het opstellen van de jaarrekening. Hierdoor kan de controlerend accountant zo snel en efficiënt mogelijk de controlewerkzaamheden verrichten. Wij kunnen hierbij uw sparringpartner zijn voorafgaand aan en tijdens de controlewerkzaamheden. MRVO heeft accountants in huis met jarenlange ervaring in het doen van pre-audits. Dit is prettig voor de begeleiding van deze arbeidsintensieve opdracht en kan ook voordelig uitwerken in de totale kosten van zo’n opdracht.


Contact

Permanente bijscholing

MRVO heeft accountants en fiscaal adviseurs in huis met jarenlange ervaring met pre audit werkzaamheden. Onze aansluiting bij genoemde beroepsorganisaties geeft u de garantie op kwaliteit. Wij zijn verplicht tot permanente bijscholing en het niveau van onze dienstverlening wordt periodiek getoetst. Onze accountants zijn aangesloten bij de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Onze fiscalisten zijn aangesloten bij het RB, het Register Belastingadviseurs.


Waardering effectenLees artikel
Meest voorkomende fouten in de verslaglegging
Lees artikel

Bespreek uw situatie

Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we uw financiële documenten doornemen, risico's identificeren en uw interne controles versterken, zodat u met vertrouwen de auditperiode ingaat. Neem contact op om een afspraak in te plannen.


Neem contact met ons op!

Onze accountants en belastingadviseurs staan voor u klaar.