Second opinion

Wilt u een keer dat wij met u meekijken? Dat kan natuurlijk ook! Of u nu al goed geadviseerd wordt, of twijfels heeft of dit scherper kan. Wij kijken graag met u mee, om uw situatie op alle zakelijke en fiscale punten te optimaliseren


Contact

MRVO: kwaliteit en expertise voor second opinions

MRVO heeft accountants (aangesloten bij de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en fiscaal adviseurs (aangesloten bij het RB, het Register Belastingadviseurs) in huis met jarenlange ervaring met het geven van second opinions. Onze aansluiting bij genoemde beroepsorganisaties geeft u de garantie op kwaliteit. Wij zijn verplicht tot permanente bijscholing en het niveau van onze dienstverlening wordt periodiek getoetst.

 


Opmerkelijke belastingconstructies
Lees artikel
Turboliquidatie


Lees artikel

Bespreek uw situatie

Soms is het verstandig om een frisse blik te werpen op uw financiële situatie. Daarom nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend gesprek, zodat we kunnen praten over een second opinion. Zo kunnen we uw financiële strategieën en beslissingen evalueren, en mogelijke verbeteringen identificeren. Samen kunnen we uw doelstellingen herdefiniëren, risico's minimaliseren en nieuwe kansen ontdekken. Neem contact op om een afspraak in te plannen.


Neem contact met ons op!

Onze accountants en belastingadviseurs staan voor u klaar.