Over ons

MRVO is een accountants- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Schiedam en Kwintsheul, en bedient klanten in diverse sectoren, branches en beroepsgroepen. ZZP-ers, MKB-ers, non-profit instellingen en particulieren. U kunt bij MRVO terecht voor accountancy, administratieve dienstverlening en fiscaal advies . Van het doen van uw belastingaangifte tot het opzetten van een financiële planning, van het controleren van uw boekhouding en samenstellen van de jaarrekening tot het volledig verzorgen van uw boekhouding en salarisverwerking.

MRVO staat voor een persoonlijke en informele begeleiding. Wij zorgen dat onze klanten financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal topfit worden en we houden ze daarna in uitstekende conditie. Opdat u succesvol kunt ondernemen. Dat doet MRVO door begeleiding en ondersteuning gedurende de volledige levensduur van de klant. MRVO adviseert, corrigeert en motiveert. Proactief en dicht op de huid.

Met de adviseurs van MRVO kunt u in vertrouwen uw zaken bespreken. Zij zijn in staat elk probleem objectief en vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Klanten- en personeelsverloop zijn bij ons kantoor uitzonderlijk laag. Dat kenmerkt onze aanpak.

Door onze vele contacten kunnen wij u desgewenst introduceren bij intermediairs zoals banken, advocaten en notarissen. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door aansluiting bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), het Register Belastingadviseurs (RB) en de samenwerkingsverbanden met Fiscount en Auxilium.

Het Team