Non-Profit

De non-profit sector is even divers als complex. De regelgeving omtrent financiën en fiscaliteit bepaalt een belangrijk deel van het speelveld. De regelgeving en verslaggevingsvereisten worden steeds verder aangescherpt. Wij gidsen u door deze formaliteiten heen.

Wij hebben geruime ervaring met stichtingen en andere non-profit organisaties. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!


Contact

Uw partner voor financiële expertise in de non-profitsector

Bent u bestuurder in de cultuur-, welzijns-, onderwijs of sportsector? Wij staan u deskundig en nauwkeurig ter dienst. Wij hebben uitgebreide ervaring en expertise in de non-profit sector, met een specifieke focus op stichtingen en verenigingen. Wij kennen de complexe financiële en fiscale aspecten waarmee non-profitorganisaties worden geconfronteerd. Wij verzorgen een nauwkeurige rapportage, compliance en strategisch advies, zodat uw organisatie haar missie kan vervullen.


Vrijwilligers in belastingland


Lees artikel
Afzien van vrijwilligersvergoeding aftrekbare gift?
Lees artikel

Bespreek uw situatie

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en wij kunnen u helpen uw weg te vinden. Zodat u juist en volledig uw verplichtingen aan overheid, subsidieverstrekkers en andere stakeholders voldoet. Binnen de kaders die de wetgever en de branche heeft gesteld zorgen wij voor het maximaliseren uw financiële en maatschappelijke rendement. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Neem contact met ons op!

Onze accountants en belastingadviseurs staan voor u klaar.