Groeten uit Parijs!

Geplaatst op 
juni 12, 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 was het eindelijk zover. Na een jaar van voorbereiding stapten we met 63 collega’s en hun partners in de trein naar Parijs om het 5-jarig bestaan van MRVO te vieren. De reis bracht een gevoel van nostalgie teweeg, vergelijkbaar met een schoolreisje van vroeger. Binnen een paar uur arriveerden we in het hart van Parijs, waar de geur van verse croissants, stokbrood en koffie ons begroette. Waarom Parijs? De stad van het licht biedt een overvloed aan unieke kenmerken, die perfect zijn voor een feestelijke en gedenkwaardige viering van deze mijlpaal.

De viering markeerde een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis: vijf jaar sinds de fusie van M&R en Van Oppen en Partners. Deze krachtenbundeling heeft ons in staat gesteld om te investeren in kwaliteit en personeel, en onze expertise te vergroten.

Teambuilding stond centraal tijdens deze reis. Hoewel er een zorgvuldig gepland programma was met gezamenlijke activiteiten, was er ook ruimte voor vrije tijd. Als snel werden in de gezamenlijke MRVO groepsapp talloze foto’s gedeeld, wat leidde tot veel enthousiasme onder alle collega's. De lachende gezichten spraken boekdelen en bevestigden het succes van deze teambuilding trip.

Hoogtepunten? Teveel om op te noemen, maar een Parijse buschauffeuse overtuigen om Hollandse meezingers op te zetten, waardoor de hele bus meezong en een feestje bouwde, dient in dit verband zeker genoemd te worden. Waar normaal gesproken Edith Piaf en Jacques Brel klinken, kwam nu Hazes en Anita Meyer uit de speakers. Onvergetelijk!

Dit uitje heeft niet alleen bijgedragen aan het versterken van onze teamband, maar heeft ook geleid tot mooie nieuwe verhalen en herinneringen die ons als team nog sterker maken. We kijken uit naar de volgende vijf jaar en de successen die we samen zullen behalen.

Bedankt aan iedereen die deze reis mogelijk heeft gemaakt en aan al onze collega's en hun partners voor hun enthousiasme en betrokkenheid.

Geïnspireerd door dit artikel of heb je er vragen over?

Neem dan contact met ons op!
Contact