Marco Grovenstein Assistent Accountant

Geplaatst op 
mei 31, 2024

We zijn we trots om te kunnen melden dat Marco Grovenstein, na het succesvol doorlopen van zijn proeftijd, nu een vaste kracht is binnen ons team als Assistent Accountant.

Tijdens zijn eerste weken bij MRVO heeft Marco veel gehad aan het directe contact met zijn collega’s. Hij waardeert de spontane gesprekken en de fijne ontvangst. Als nieuw MRVO-teamlid benadrukt Marco het belang van het stellen van vragen en het benutten van de aanwezige kennis en ervaring.

Marco richt zich op het beheren van de verschillende administraties van MRVO klanten. Hij kijkt ernaar uit om snel zelfstandig oplossingen te kunnen bieden en waardevolle bijdragen te leveren aan het team en onze klanten.

In zijn vrije tijd is Marco een fervent sporter. Zijn passie voor sport helpt hem om zijn leven in balans te houden. Naast werk en zijn sport besteedt Marco tijd aan zijn gezinsleven. Marco is getrouwd en samen hebben ze drie kinderen.

We zijn blij dat Marco nu een vast onderdeel van ons team is en kijken uit naar de positieve impact die hij zal hebben op MRVO en onze klanten.

Geïnspireerd door dit artikel of heb je er vragen over?

Neem dan contact met ons op!
Contact