Reinier Koole gaat in Sierra Leone een school bouwen.

Geplaatst op 
mei 22, 2024

Binnenkort vertrekt Reinier Koole van MRVO voor drie weken naar Sierra Leone om mee te werken aan de bouw van een nieuwe school in Magbafth. De huidige school daar kampt met ernstige structurele problemen, zoals lekkages en scheuren in de muren, waardoor de veiligheid van de leerlingen in het geding komt. Dit project belooft niet alleen de faciliteiten te verbeteren, maar ook de onderwijskansen voor de lokale jeugd te vergroten.

Na eerdere betrokkenheid bij twee succesvolle projecten, heeft Reinier nu gekozen voor dit initiatief in Sierra Leone. De huidige staat van de school maakt nieuwe, veilige klaslokalen noodzakelijk. Sierra Leone, met zijn rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid, kent veel uitdagingen op het gebied van onderwijs. Veel scholen zijn in slechte staat, wat de kwaliteit van het onderwijs belemmert.

Projecten zoals die van Reinier zijn essentieel voor de toekomst van het land. Ze hebben een langdurige impact door het creëren van veilige en stimulerende leeromgevingen. Over zijn aanstaande reis naar Magbafth zegt Reinier: "Sierra Leone heeft zoveel te bieden qua geschiedenis en natuur, en ik verheug me erop om meer over de cultuur te leren."

Met ondersteuning van MRVO en de toewijding van medewerkers zoals Reinier, onderstreept dit project het belang van samenwerking en inzet voor duurzame ontwikkeling. Het is een mooi voorbeeld van hoe individuele inspanningen en bedrijfsondersteuning elkaar kunnen versterken.

Wil je meer weten over dit geweldige initiatief of wil je Reinier ondersteunen met een bijdrage, bezoek dan de volgende link: https://www.worldservants.nl/actieplatform/deelnemer/reinier.

Geïnspireerd door dit artikel of heb je er vragen over?

Neem dan contact met ons op!
Contact